Vereniging Oranjedag Heelsum al druk bezig met Koningsdag

Foto: Vereniging Oranjedag Heelsum

Heelsum – Vereniging Oranjedag Heelsum is weer volop in beweging om ook in 2024 een paar mooie activiteiten voor jong en oud te organiseren in Heelsum.

Oranjedag Heelsum
(klik voor vergroting)

Zaterdag 27 april staat de eerste grote activiteit van het jaar op de planning namelijk de viering van Koningsdag. Ze doen dit op het grasveld langs de Bart Crumstraat in Heelsum en hebben een mooi programma kunnen samenstellen.

Het doel is dat ieder kind gratis kan deelnemen aan de spelletjes en activiteiten zoals de kindervoorstelling van Clown Doedel en de DKOD KidzRun (gr 1-8) waarbij iedere deelnemer een medaille wint. Er zijn twee springkussens dit jaar zodat de jongste kinderen veilig kunnen springen en de iets oudere kinderen zich lekker kunnen uitleven. Ook de tieners worden niet vergeten; vanaf 12 jaar mogen ze deelnemen aan het Bow Hunting toernooi.

Ze kunnen dit doel verwezenlijken door de contributie van de leden, donaties en onze geweldige sponsoren; lokale ondernemers die de organisatie enorm wil bedanken voor hun steun!

Oranjemarkt

De oranjemarkt met kramen en kleedjes mag natuurlijk niet ontbreken op deze feestelijke dag. Ze willen alle inwoners van Heelsum graag uitnodigen om de opening bij te wonen. De Heelsums Harmonie zal even voor 10.00 aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning waarna de vlag gehesen zal worden.

Onder de noemer “Kunst op Koningsdag” zullen Albert Ziëck en Mieke Mintjes in een kraam van Miraculous Projects aanwezig zijn om promotie te maken voor het project waarvoor Albert 30 schilderijen heeft gemaakt en Mieke 30 bijbehorende gedichten die nu gebundeld zijn en in EXCLUSIEVE voorverkoop op Koningsdag verkocht gaan worden. Er is ook mogelijkheid om de bundel te laten signeren. Prijs 20 EURO.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen