Concert jonge musici Lucie Horsch en Alexandra Nepomnyashchaya

Lucie Horsch
Foto: Dana van Leeuwen

Jong aanstormend talent Lucie Horsch en Alexandra Nepomnyashchaya  geven zondag 11 maart 15.30 uur een concert in de Oude Kerk van Oosterbeek.

De musici spelen een programma met muziek uit verschillende stijlperioden. Hierbij kun je werken verwachten van o.a. Händel, Bach en Debussy. Lucie Horsch speelt tijdens dit concert op verschillende blokfluiten.

Lucie Horsch

De 18-jarige blokfluitiste Lucie Horsch is één van de grootste muzikale talenten van haar generatie en een reeds veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Ze treedt op in recitals, in kamermuziek en met zowel barokensembles als moderne orkesten.

In 2016 won Lucie Horsch de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award die haar werd uitgereikt in aanwezigheid van Sir John Eliot Gardiner. Het BBC Music Magazine schreef over haar: ‘Verbijsterende virtuositeit en buitengewone techniek…’

Alexandra Nepomnyashchaya

Alexandra Nepomnyashchaya komt uit Moskou. Toen ze vier jaar was begon ze haar studie aan de Gnessin Special Music School in Moskou..In 2004 vervolgde Alexandra haar studie aan het Nationaal Tchaikovsky Conservatorium in Moskou, waar ze klavecimbel en fortepiano studeerde bij O. Martynova en orgel bij A. Shmitov.

Sinds september 2010 studeerde Alexandra voor haar Masters Degree aan het Conservatorium van Amsterdam bij Menno van Delft en  Richard Egarr, waar ze in 2013 haar diploma behaalde.

Ze heeft vele prijzen gewonnen. In 2014 won ze de derde prijs op het Internationale Johann Sebastian Bach Concours in Leipzig.

Programma en reserveren

Meer informatie leest u op: concertenoudekerk.nl  Je bent vanaf 15.00 uur van harte welkom. Toegang is €18, met Gelrepas €2,50.

Reserveren kan via: [email protected]