Masterclass met schrijver/coach Evert Heintz over ‘Een leven lang FLOW’

Foto: Evert Heintz

Je kunt als mens veel meer dan je denkt! In dit fascinerende boek ‘Een leven lang FLOW’ leert auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz je ongekende vermogens te ontdekken.

En zo de FLOW en energie in je eigen leven te verhogen.

Geen paniek

Toen Evert in de zomer van 2002 tijdens het bergbeklimmen 15 meter diep viel in een gletsjer, zweefde hij twee uur letterlijk tussen leven en dood. Eén misstap en hij had het niet na kunnen vertellen. In plaats van in paniek te raken, ondernam hij actie en kwam er op eigen kracht uit.

Na deze bijna-doodervaring leerde hij anders te kijken naar zijn energie. De opgedane inzichten en ervaring werkte hij uit tot het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ®.

In zijn boek daagt Evert de lezer uit het heft in eigen handen te nemen om zo de kwaliteit in je leven te verhogen. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op je werk.

Masterclass

Dit boek is geen hype of zweverig verhaal. Het is een concrete manier om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor meer geluk, gezondheid en kwaliteit in je leven. Als een rode draad door het boek loopt de gedachte dat je veel meer kunt dan je zelf denkt, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel gebied.

Gedurende deze Masterclass wordt je meegenomen in de wereld van ‘Een leven lang FLOW’. Door de interactieve en inspirerende opzet van deze masterclass krijg je concreet gereedschap aangereikt van Evert Heintz om er zelf direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Inleiding door Jackie Crince

Masterclass Evert Heintz
Zondag 22 april 2018
Aanvang 13:30 uur
Entreekaarten € 27,50 aan de zaal en in de voorverkoop € 22,50 online of bij Boekhandel Meijer Siegers in Oosterbeek
Entree inclusief koffie/thee en consumptie bij na-borrelen
Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek
concertzaaloosterbeek.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden