Laatste editie Poëziecafé Het Park Binnen van dit seizoen

Foto: Poëziecafé

Al weer de laatste editie van het Poëziecafé ‘Het Park Binnen’ voor de zomerstop! Op deze zinderende avond wordt er een blik met vers bruisende gedichten opengetrokken.

Alex Gentjens

Alex Gentjens is een Vlaming die sinds 2001 in Nederland woont. Momenteel richt hij zich in zijn woonplaats Deventer volledig op het schrijven van gedichten.

Alex debuteerde in 2016 met de dichtbundel ‘In stilte’, onlangs gevolgd door bundel nummer 2 ‘Een leeg wit hoofd’. Uit deze bundel draagt hij vanavond voor.

Eva Jeune

Eva Jeune publiceerde eerder haar gedichten in ‘Poëziepuntgl’ (uitgeverij Kontrast) en treedt regelmatig op met haar voordrachten, grotendeels in Gelderland. Momenteel werkt ze aan een serie stadsgedichten waarbij Nijmegen centraal staat.

Ook treedt ze zo nu en dan op met het blokfluitensemble van de Lindenberg, waarin ze zelf meespeelt en waar muziek en poëzie op elkaar zijn afgestemd.

Tim Pardijs

Tim Pardijs is zelfverklaard vinexdichter en voormalig stadsdichter van Zutphen (2013/2014). Er verschenen drie bundels van zijn hand: ‘Alsof de stad van mij is’ (2014), ‘Dromen die aarde openbreken’ (2016).

In 2017 verscheen bij Avalon Pers de bibliofiele uitgave ‘Onder het prikkeldraad door’. Hij publiceert zijn gedichten in Het Liegend Konijn, Liter, Trouw, Meander, De Gids. Tegenwoordig is hij ook bestuurslid van de Stichting Ida Gerhardt te Zutphen.

Henk Boogaard

Henk Boogaard uit Apeldoorn zong verleden jaar eigen liedjes in ons café met een licht ironische ondertoon en heeft zijn werkterrein uitgebreid met cabaretteksten die hij deze avond presenteert.

Kijken hoe zijn onderkoelde humor valt in de gemeente Renkum?!

Sander Essers

Sander Essers, dorpsdichter van de gemeente Renkum, inmiddels onmisbaar op onze poëzieavonden. Hij draagt voor en zal, met gitaar onder de arm, zijn fijn besnaarde liedjes ten gehore te brengen.

Op deze avond zijn er ook weer muzikale intermezzo’s. Kom luisteren! Dinsdag 15 mei om 20:00 in De Kreek, Weverstraat 24, Oosterbeek.

Presentatie is in handen van Arja Scheffer. Voor het open podium kan men zich op de avond zelf, voor acht uur bij haar aanmelden.

Het volgende poëziecafé is op 16 oktober 2018

article
36893
Laatste editie Poëziecafé Het Park Binnen van dit seizoen
Al weer de laatste editie van het Poëziecafé ‘Het Park Binnen’ voor de zomerstop! Op deze
https://renkum.nieuws.nl/kunstcultuur/36893/laatste-editie-poeziecafe-park-binnen-seizoen/
2018-05-12T14:30:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/05/12142847/PoezieSite.jpg
De Kreek, Oosterbeek, poëzie, Poëziecafé, Poëziecafé Het Park Binnen, Renkum Nieuws
Kunst&Cultuur