Meet & Greet Nathalie Pagie bij Meijer & Siegers

Nathalie Pagie met haar thriller Rio Grande
Foto: Nathalie Pagie

Nathalie Pagie is zaterdag 2 juni voor de vijfde keer te gast bij Meijer & Siegers. Zij presenteert haar nieuwste thriller aan het publiek: Rio Grande.

Een razendspannende roadtrip door Mexico.

Rio Grande

Rio Grande is de derde thriller over journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez.

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez, vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst gezien is.

Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven?

De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Gast

Met al haar boeken is Nathalie te gast geweest bij Meijer & Siegers en deze traditie wordt weer voortgezet. Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De toneelclub; daarna verschenen De Campus, Paradijsvogels en de bestseller Casa Familia. Nathalie woont met haar man en kinderen in Breda.

Ze signeert haar boek en je kunt met haar op de foto op zaterdag 2 juni tussen 11.30 en 13.30 uur boekhandel Meijer & Siegers, aan de Utrechtseweg 208 in Oosterbeek

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0