74e Airborne Wandeltocht: kaartverkoop uitgesteld, voorbereidingen niet

Foto: Roeland Foekens

De Airborne wandeltocht staat gepland voor 5 september, gelukkig duurt dat nog een paar maanden maar de voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang.

De Politie Sportvereniging “Renkum” (PSV Renkum) laat weten dat het bestuur, de leden en vrijwilligers al druk bezig om de 74ste editie van de Airborne Wandeltocht te organiseren en weer tot een succes te maken.

Ook zij volgen de nieuwsberichten op de voet en begrijpen dat we met zijn allen in een onzekere tijd leven. Daarom willen zij, vanuit het bestuur, iedereen op de hoogte stellen van de stand van zaken die voor hen momenteel belangrijk zijn.

Kaartverkoop

Op 2 april zou de digitale kaartverkoop van de Airborne Wandeltocht starten. In verband met de huidige maatregelen die vanuit het RIVM en de overheid zijn opgelegd, hebben wij besloten dit tot nader order uit te stellen.

Verder houden ze de berichtgeving van het RIVM en de overheid goed in de gaten en passen indien nodig beleid hierop aan.

Op het moment dat de organisatie gaat starten met de kaartverkoop of eventuele aanvullende informatie hebben met betrekking tot de Airborne Wandeltocht, zullen zij dat laten weten.

Zij hopen op begrip en wensen iedereen de komende periode heel veel gezondheid toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen