De Dolle Instuivers stuiven je kamer in met livestream en survivalpakket

Carnaval Survival Pakket, oftewel de DDI borrelplank
Carnaval Survival Pakket, oftewel de DDI borrelplank
Foto: De Dolle Instuivers

Op zaterdag 13 februari van 20:11 tot 23:11 uur verzorgd carnavalsvereniging ‘’De Dolle Instuivers’’ uit Renkum een gratis livestream op YouTube en Facebook.

Een avondvullend programma met o.a. Lang en Breed, Veur ’t Eerst en DJ Pim zorgt voor een corona-proof feestje bij je thuis!

Livestream

In deze moeilijke tijd waarin alle uitjes en feestjes gewoon even niet kunnen heeft de Renkumse carnavalsvereniging gezocht naar manier om het carnaval niet geruisloos voorbij te laten gaan. Gezondheid en zorgen voor elkaar staat boven alles, ook voor de Dolle Instuivers. Door het organiseren van een professionele livestream kan er veilig een stukje gezelligheid in de huiskamer gebracht worden.

Het zal op een professionele wijze op YouTube & Facebook gestreamd worden waardoor het ook écht de moeite waard zal zijn om te kijken.

Carnaval Survival Pakket

Om wat extra sfeer in de huiskamer te brengen hebben leden en vrijwilligers van de Dolle Instuivers een ‘Carnaval Survival Pakket’ samengesteld. De borrelplank (met het logo van de vereniging in het hout gegraveerd) bevat diverse lekkernijen van o.a. Slagerij van de Bovenkamp, De Koning van Denemarken en PLUS Renkum.

Het pakket is op 13 februari op te halen in een drive-thru voor de RVW kantine binnen het aangegeven tijdsvak. Bestel ‘m hier!

6×11

Volgend jaar bestaat carnavalsvereniging ‘’De Dolle Instuivers’’ 66 jaar. Dat betekend 6 x 11 jaar carnaval in Renkum, en daar mag het dorp trots op zijn! De opbrengst van ‘Carnaval Survival Pakket’ zal ten goede komen aan het sociaal carnaval in verzorgingstehuizen en ons jubileum.

Alle Dolle Instuivers zien je graag (online) tijdens de livestream op 13 februari om 20:11 uur!

Lees ook: De Dolle Instuivers verlengen contract huidige Prins en Hofdame

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen