Schrijfster en journaliste Jessica Durlacher bij Meijer & Siegers

Jessica Durlacher
Foto: Billy Glazer

Oosterbeek – Schrijfster en journaliste Jessica Durlacher brengt tijdens de Boekenweek op vrijdag 4 juni een bezoek aan Meijer & Siegers om hier meer te vertellen over haar nieuwe boek ‘De stem’.

Na het gesprek over het verhaal achter deze indringende roman vindt er een signeersessie plaats: je bent van harte uitgenodigd!

Over ‘De Stem’

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem. Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.

Vrijdag 4 juni | Aanvang: 11.00-12:00 uur

Meijer & Siegers

Utrechtseweg 208, Oosterbeek

Boekenweek

Het thema voor de Boekenweek is Tweestrijd. Hanna Bervoets schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk Wat wij zagen. Bij Broese krijgt u dit geschenk gratis bij besteding van ten minste € 15,- aan boeken voor volwassenen. Het Boekenweekessay werd geschreven door Roxane van Iperen. Haar essay, De genocidefax, is tijdens de Boekenweek verkrijgbaar voor € 3,75. Babs Gons heeft het Boekenweekgedicht Polyglot geschreven.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].