Open repetitieavond bij gospelkoor YES uit Oosterbeek

Foto: Gospelkoor YES

Oosterbeek – Op dinsdagavond 20 juli houdt Oosterbeeks gospelkoor YES haar open repetitieavond. Deze repetitie zal worden gehouden in de Witte Kapel in Duiven. Op deze locatie houden ze tot de zomerstop de repetities, daarna zullen we weer naar onze locatie in Oosterbeek gaan in de Vredebergkerk.

De Kapel ligt aan de Rijksweg, maar de hoofdingang is via de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Kastanjelaan te bereiken.  De avond begint om 20.30u en ze zingen deze avond zonder pauze door, je kunt zelf even iets meenemen om de keel te smeren.

Gospels

Spreekt het jou aan om gospels mee te oefenen, je bent van harte welkom! Het koor bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden en staat onder muzikale begeleiding van dirigent Klaas Hoefnagel. Ze treden straks graag weer op in kerkdiensten in de regio en hopen in de toekomst weer een concert te geven met een avondvullend programma.

repetitieavondYES is een interkerkelijk gospelkoor en de leden komen uit verschillende stromingen vanuit Oosterbeek, Ede, Bennekom, Duiven, Doorwerth, Renkum, Arnhem, Velp en Heteren. Een uniek koor dus!

Het geloof uitdragen door het brengen van moderne gospels: dat is wat Gospelkoor YES doet. Al meer dan 45 jaar zingen ze met het koor vol enthousiasme tijdens kerkdiensten en andere gelegenheden. Door muziek te maken willen ze God prijzen en mensen bemoedigen.

Voor meer info kun je op de website kijken: gospelkooryes.nl of op Facebook en Instagram.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen