Informatiebijeenkomst over nieuw te starten studiekring

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Oosterbeek – In de Bibliotheek Oosterbeek is donderdagochtend 21 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben om deel te nemen in een studiekring.

Een studiekring bestaat uit een vaste groep mensen die eens in de zoveel tijd bij elkaar komt om maatschappelijke ontwikkelingen, ideeën en meningen met elkaar te delen. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, verdiepen zich in elkaar en in de onderwerpen die worden aangedragen. Hoe zet je een studiekring op, is het iets voor mij? En hoe gaat het verder in zijn werk?

De informatiebijeenkomst gaat over de leuke kanten van het deelnemen aan een studiekring, welke onderwerpen er mogelijk zijn, hoe je een studiekring start en andere praktische zaken.

Interesse?

Heb jij zin om iets totaal nieuws op te pakken? Wil je je geest fit en gezond houden en nieuwe mensen ontmoeten? Sparren met leeftijdgenoten over wat je écht bezighoudt? Kom dan donderdag 21 oktober van 10.30-12.00 uur naar de gratis informatiebijeenkomst over studiekringen in de Bibliotheek Oosterbeek.

Aanmelden is niet nodig, maar het mag wel. Dit kan bij de Bibliotheek Oosterbeek, tel. 026-333 49 82 of via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Meer informatie is verkrijgbaar bij Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: [email protected] – tel. 06-44 29 41 85. Of kijk op bibliotheekveluwezoom.nl/studiekringen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].