Thee met Thema: In gesprek met de talentvolle Naomi White

Foto: Naomi White

Oosterbeek – In Filmhuis Oosterbeek laten ze je kennismaken met de jonge talentvolle film- en documentairemaakster Naomi White tijdens Thee met Thema.

Identiteit, maatschappelijke thema’s en diversiteit zijn belangrijke thema’s in haar werk. Ze hoopt vooral in prachtige beeldtaal de kijker mee te nemen in de belevingswereld van het personage.

Documentaires

Naomi zal samen met ons twee van haar documentaires bekijken en daarover in gesprek gaan: ‘Symbiose’ over het opvallende theater-duo Kim Karssen en Florian Myjer en verder
‘The Bright Side of Dad’, een persoonlijk document over haar Liberiaanse vader die voor de oorlog is gevlucht, maar daar niet over kan praten. Ze interviewt hierover de Liberiaanse acteur en theatermaker Bright Richards die zijn oorlogstrauma wist om te zetten in theater.

Naomi White (22)heeft een Nederlandse moeder en een Liberiaanse vader. Ze groeide op in Nederland en is 22 jaar oud. In 2019 studeerde ze af aan de Interdisciplinary Arts (IArts) opleiding in Maastricht. Haar films kon zij maken binnen TV Lab Docwerk, een broedplaats voor jong visueel talent. Haar vier producties, die zij op deze werkervaringsplek kon maken, zijn ook vertoond in het EYE filmmuseum te Amsterdam.

  • Tijd: 24 oktober 16.00 u tot 17.30u. (Inloop vanaf 15.30u)
  • Plaats: Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85
  • Kosten: vrijwillige bijdrage na afloop, contant of per bank

Aanmelden via [email protected]. Je krijgt bericht wanneer het maximale aantal bezoekers is bereikt.

N.B.: Voor de toegang tot het Filmhuis is de Coronacheck (QR-code) verplicht!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen