Doelum Live weer van start met SisterKite

Foto: SisterKite

Renkum – Met semi-akoestische, meerstemmige bezetting speelt SisterKite authentieke pareltjes en ‘verse’ liedjes met een bijzondere ziel.

Van hun helden, zoals The Beatles, Hall and Oates, Bløf, Peter Gabriel, Sting, Ed Sheeran en vele anderen!

Luisterpubliek

SisterKite speelt graag voor een luisterpubliek, met hier en daar een dansje. Maar ze spelen ook sfeermuziek in uiteenlopende gelegenheden in de huiskamer, de tuin of in een feestruimte. SisterKite bestaat uit de ‘sisters’ Judith Vugts (toetsen, zang) en Mariëtte Vugts (zang), Rob Calamé (gitaar, zang), Sandy de Laet (bas) en Job van Nuenen (percussie).

Ze treden op 27 februari in MFC Doelum in Renkum op. Aanvang 16.00 uur. Entree gratis. Er zal, volgens de huidige wettelijke regels, gescand worden op Corona en er zijn alleen zitplaatsen.

(dus dat dansje, dat mag helaas nog niet)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen