Doe mee aan de PvdA fotowedstrijd “Thuis in de gemeente Renkum”

Foto: MatanVizel, pixabay

Het is prachtig wonen in onze gemeente en daar zijn we trots op. Wonen in onze dorpen waar de geschiedenis tastbaar is en waar we omringd worden door prachtige natuur. Maar wat maakt onze gemeente voor jou ‘thuis’?

De PvdA Renkum is benieuwd en organiseert voor iedereen die het leuk vindt mooie foto’s te maken een fotowedstrijd.

Thuis in de gemeente Renkum

Meedoen aan deze wedstrijd is vanaf vandaag mogelijk en de inzendtermijn loopt tot en met dinsdag 15 februari. Ze nodigen iedere inwoner van de gemeente Renkum uit een eigen invulling te geven aan het thema ‘Thuis in de gemeente Renkum’. Deelnemen kan met maximaal 2 foto’s. De jury bestaat uit Bram Harmsen en Richard van Oosterwijk. Uit de inzendingen kiezen zij 3 winnaars die een tegoedbon van de lokale horeca ontvangen ter waarde van 25 euro.

De foto’s kunnen digitaal worden aangeleverd via de e-mail: [email protected], geef dan aan of je foto(’s) is/zijn gemaakt met een telefoon of fotocamera. Vergeet niet ook je adres en telefoonnummer te vermelden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen