Palmpasen werd een succes! Het was gezellig in Renkum

Foto: John Bartels

Renkum – De Stichting Maria van Renkum organiseerde voor kinderen uit de dorpen Renkum en Heelsum op zaterdagmiddag 9 april een workshop voor Palmpasen.

Je kon een palmpasenstok versieren, eieren schilderen en meedoen aan spelletjes, zoals lopen met een lepel met een ei erop en het gooien van stoffen wortels op bussen voor een hazenhok. Tussendoor waren er versnaperingen die uitgedeeld werden, er was drinken en voor meehelpende ouders natuurlijk koffie met paasbrood.

PalmpasenGezelligheid

Het was een en al gezelligheid. De goden waren goed gezind, want tussen de buien met regen met hagel klaarde de lucht ineens op. De zon kwam zelfs tevoorschijn en de optocht door de Dorpsstraat kon volgens planning beginnen. Hazen liepen mee. De muziek bracht de stemming er goed in.

PalmpasenSommige winkeliers deelden voor de meelopende kinderen wat lekkers uit en de bewoners van Rijnhof konden van achter de ruiten de vrolijke boel gadeslaan. Ruim 25 kinderen deden aan de optocht mee.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde middag waarbij een mix van kinderen vanuit de geloofsgemeenschap en daarbuiten betrokken waren. Op stichtingmariavanrenkum.nl is een foto-impressie van de middag te zien en zal ter zijner tijd het ook in het kerkgebouw te Renkum getoond worden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen