Carnavalsoptocht brengt Renkum in tropische sferen, doe je mee?

De optocht in 2017
Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Eerder dit jaar moest carnavalsvereniging De Dolle Instuivers haar programma drastisch aanpassen. Geen Dolle Avond aan de Rijn, geen optocht door Renkum.

Voor veel liefhebbers een gemis. Daarom hebben de carnavalsverenigingen De Dolle Instuivers uit Renkum en de Cunehearen uit Rhenen de handen ineengeslagen.

Een dolle Zomercarnavalsoptocht

Zaterdag 25 juni zal er een bonte stoet door Renkum trekken. Met als vertrek- en eindpunt de parkeerplaats bij Doelum zullen de Cunehearen en De Dolle Instuivers het voortouw nemen met fantastische wagens. Deze keer geen traditioneel carnaval. Nee, 25 juni staat de optocht in het teken van Zomercarnaval. Oftewel: uitgedost in zomerse kleding en wagens aangepast naar tropische sferen, willen de carnavalisten vieren dat de zomer begonnen is.

Natuurlijk is deze optocht niet voorbehouden aan uitsluitend en alleen carnavalisten. Integendeel! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De Cunehearen en De Dolle Instuivers roepen verenigingen, scholen, buren, vrienden en families op zich aan te sluiten met loopgroep en/of praalwagen. Voor alle deelnemers ligt er een aardigheidje te wachten bij terugkomst bij Doelum. Doe eens gek: sta eens niet vanaf de kant te kijken, maar doe zelf mee. Zorg voor opvallende (zomerse) kleding, fiets, bolderkar, skelter, kruiwagen, auto met aanhanger en doe mee. Opgeven kan via het volgende emailadres: [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen