Het Park Vertelt laat jong en oud met taal spelen

Foto: Lieke van Rooyen

Oosterbeek – Het Park Vertelt is een gratis en open festival voor de hele familie waarin taal in allerlei vormen centraal staat. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht met een speciaal podium waarin ruimte is voor verteltheater en workshops.

Op 27 augustus 2022 kunnen jong en oud genieten in Park Hartenstein te Oosterbeek. De wolf is terug is een verteltheatervoorstelling van Harro van Lien over een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf die terechtkomt in een keurig bos.

Anansi

Wijnand Stomp is dé theatrale Anansi-verteller en kids-comedian van Nederland. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien met de verhalen over de spin Anansi.

Poëzie & Pils

Altijd al meer willen weten over poëzie, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat dat maar over aan de mannen van Poëzie & Pils, die op een luchtige manier het stoffige imago van poëzie te lijf gaan. Dit duo is onderdeel van het Arnhemse schrijverscollectief Wildgewelf. Dit collectief bedacht samen met violiste Tessa Zoutendijk ook een poëtische verrassing voor Het Park Vertelt.

Kringloopkunst

Volwassenen en kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops zoals de walkshop van Gaby Hutjes. Bij kunstenaar Rob Chevallier maak je kunst van kringloopspullen. En bij Atelier Papoe wek je een onomatopee beest tot leven.

Klimaat

De Klimaatdichters geven het klimaat een stem op het speciale Klimaatpodium. Op het hoofdpodium De Luifel presenteren ze onder andere Joke van Leeuwen, Diana Ozon, Iris Penning en Nico Dijkshoorn, Rinus & The Wizards.

Lokaal Verhaal

Leden van Camera Club Oosterbeek maakten een beeldverhaal van duurzame projecten of organisaties in de gemeente Renkum. Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem, schreef hier gedichten bij voor de eerste expositie van Lokaal Verhaal.

Kortom een veelzijdig programma voor iedereen waarin taal in al haar vormen de hoofdrol speelt!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen