Open repetitie bij het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG)

Foto: GOOG

Oosterbeek – Het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) is een bekend regionaal muziektheater-gezelschap dat haar wortels stevig in Arnhem en omgeving heeft.

GOOG staat al vele jaren garant voor zeker een handvol concerten per jaar en is ècht een uitdaging voor de liefhebber van koormuziek! Vond je bijvoorbeeld de muziek in het televisieprogramma ‘Aria’ ook zo mooi? Ontdek dat GOOG die muziek op het repertoire heeft staan! En wil je meer weten van muziektheater? Bij GOOG leer je acteren en zingen!

Wil je meer zien? Kom dan op dinsdag 13 september 2022 naar de open repetitie. De open repetitie vindt plaats vanaf 20:00u in Lebret, adres Lebretweg 51 te Oosterbeek. Opgave vooraf is niet nodig!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen