Nieuwe zangtalenten welkom bij open repetitie HWSO/HAK

Koor op de trappen van Musis Sacrem
Koor op de trappen van Musis Sacrem
Foto: hak

Wageningen – Op 17 september is de start van het nieuwe repetitieseizoen van Het Wagenings Symfonieorkest met Het Andere koor, kortweg: HWSO/HAK.

Gemiddeld eens per drie weken wordt gerepeteerd op een weekenddag (meestal zaterdag). Ook is er een keer een heel repetitieweekend (met diner). Leden komen uit Wageningen en Renkum.

Nieuwe zangtalenten

Op het concertprogramma voor 2023 staan: Van Kurt Weil: Der Lindberghflug/ Der OzeanFlug (met tekst van Bertold Brecht) en van Aaron Copland:  Appalachian Spring en een selectie uit de Old American Songs.

Er is altijd plaats voor zangers en zangeressen die deze uitdaging aan willen gaan. Zij zijn van harte welkom bij de open repetitie die gehouden wordt op zaterdag 17 september van 13.30 – 16.00 u in Pantarijn, Hollandseweg 11 in Wageningen. Onder leiding van onze dirigent Michel Poels worden een paar onderdelen uit het programma geoefend.

Na aanmelding bij [email protected] wordt de bladmuziek voor die middag per mail toegestuurd. Die aanmelding is niet verplicht, wél handig. De bladmuziek zal ook ter plaatse aanwezig zijn. Alle verdere informatie, zoals het repetitieschema, is te vinden op de website: hwsohak.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen