‘De wereld van Peer’ op basisschool De Atlas in Renkum

Foto: De Atlas

Renkum – Alle kinderen van basisschool de Atlas speelden dinsdag 11 oktober mee in de muziektheatervoorstelling ‘De wereld van Peer’.

Het is een verhaal gebaseerd op het toneelstuk ‘Peer Gynt’ van de schrijver Henrik Ibsen en in 1876 op muziek gezet door de Noorse componist Edvard Grieg.

De ondeugende Peer

Deze kinderopera gaat over Peer, een ondeugend jongetje dat gesnoept had van de verjaardagstaart voor de juf en verschillende avonturen beleeft, onder andere met trollen. Onderwerpen zoals sociale media, op reis gaan en klimaatverandering kwamen aan bod tijdens deze voorstelling.

Mede door de inzet van professionals van de Nederlandse reisopera en orkest Phion hebben de kinderen er een groot succes van gemaakt!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen