Het Park Vertelt lanceert Lokaal MenTaal met Jesse Laport

Foto: Uit de schaduw

Op 22 maart vindt in de Kultuurwerkplaats te Oosterbeek de kick-off plaats van Lokaal MenTaal: een project van Het Park Vertelt om het onderwerp mentale gezondheid in de gemeente Renkum met taal te voeden en uit de schaduw te halen.

Niet toevallig vindt deze kick-off plaats tijdens de Week van de Psychiatrie. Steeds meer volwassenen en jongeren in Nederland kampen met psychische kwetsbaarheid. In de gemeente Renkum zijn er al meer dan honderd jaar organisaties gehuisvest die zich bezighouden met geestelijke gezondheid. Deze twee feiten wil Het Park Vertelt met het project Lokaal MenTaal met elkaar verbinden door mentale gezondheid over het voetlicht te brengen.

In het ergste geval komt alles goed

Tijdens de kick-off van Lokaal MenTaal zal Arnhems voordrachtskunstenaar Jesse Laport zijn eerste bundel presenteren, getiteld In het ergste geval komt alles goed, die gaat over psychische kwetsbaarheid.

Jesse is ook te zien in de documentaire Uit de schaduw van actrice Hanna Verboom die ook vertoond wordt en psychische gezondheid als onderwerp heeft. Na de documentaire is er een nagesprek met mensen van Pro Persona over de kracht van kunst en taal bij mentale kwetsbaarheid.

Het programma begint om 20.00u, de zaal is open vanaf 19.30u. Entree is 5 euro. Aanmelden kan via [email protected]. Je vindt de Kultuurwerkplaats aan de Weverstraat 85 in Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen