Renkum 100 jaar en de Jeugd Kunst Club Wodanseck

Foto: Wodanseck

Wolfheze – Hij is bijna niet te missen; het Renkum 100 jaar-bord op het dorpsplein in Wolfheze! Op 12 mei werd met enthousiasme de stellage met prachtig grote beschilderde borden feestelijk geopend.

Ons gemeentewapen, het logo van Wodanseck en andere prachtige schilderingen kleuren, mede door de sponsoring door ondernemers van ‘Wolfheze Bruist’, het plein aan de Wolfhezerweg. Tot het einde van het jaar te bewonderen, mits er geen extra verkiezingen worden uitgeschreven, dan wijkt het bord daarvoor. Als je je nu afvraagt welke kunstenaar dit project heeft gerealiseerd, dan zal het antwoord je wellicht verrassen!

Gevulde woensdagmiddagen en zaterdagen

De Jeugd Kunst Club Wodanseck heeft deze borden gemaakt. Onder begeleiding van zeer ervaren en inspirerende hulp hebben de jeugdleden van sv Wodanseck prachtige creaties gemaakt. Vol enthousiasme zijn de woensdagmiddagen en zaterdagen gevuld met kwast om de forse borden te beschilderen. Het doel hiervan is meerledig; het is kennismaking met kunst voor de kinderen, het stimuleert het creatieve brein, het is een prachtige resultaat voor de viering van het jubileumjaar van de Gemeente Renkum. Bovendien levert het een prachtig bord op wat Wodanseck graag aanbied voor sponsoring.

Jubileumjaar sv Wodanseck

In hun droom dopen ze veld 1 op het sportpark om tot de ‘Buitengalerie Wodanseck’! Een prachtig blijvend resultaat geïnitieerd in het jubileumjaar van sv Wodanseck en wat jarenlang mee kan. Naast de borden op het plein, hebben de kinderen er nog veel meer gemaakt. De borden welke al gereed zijn, sieren al het voetbalveld aan de Duitsekampweg.

Heb je interesse in aankoop en sponsoring van een bord, neem dan graag contact op met Henk van Grönningen ([email protected]). Er zijn verschillende mogelijkheden, Henk vertelt je graag meer.

En een warm welkom op het sportpark om ze met eigen ogen te komen bewonderen in deze Buitengalerie; een waar feest voor het oog!

Renkumfietsers

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen