Kunstcafé Stichting Kunstdorp Wolfheze biedt een podium aan artiesten

Foto: Wanngphan, Pixabay

Wolfheze – Vanuit het Kunstcafé van Stichting Kunstdorp Wolfheze wordt iedere 4e vrijdag van de maand een podium geboden aan artiesten en vakkundigen om elkaar te inspireren vanuit het heden en verleden met kennis, kunde en artistieke inspiratie.

De inhoud kan een link hebben met Wolfheze of gemeente Renkum op enigerlei wijze. Voorbeelden zijn: expositie, muziek, presentatie, workshop, dans, vertelling, poëzie, lezing, literatuur bespreking enzovoort

Kunstcafé om te ontmoeten en netwerken

Het Kunstcafé dient tevens als ontmoetingsplek, netwerk of klankbord. Onderlinge samenwerking, het uitwisselen van ideeën en kennis, maar ook gezelligheid en het inspireren van elkaar, staan hoog in het vaandel. Zowel kunstenaars als inwoners uit gemeente Renkum als uit de wijdere omgeving zijn van harte welkom. Meer informatie over Kunstdorp Wolfheze vind je op de website kunstdorpwolfheze.nl.

Onlangs hebben ze een geweldige opening van het Kunstcafé mogen beleven, mede dankzij de enthousiaste opkomst van kunstenaars en kunstliefhebbers. Een metamorfose van voetbalkantine naar kunstcafé, met leuke presentaties en een hapje en een drankje. De stichting kondigt dan ook graag met enthousiasme het volgende kunstcafé aan:

KUNSTCAFÉ vrijdag 27 Oktober van 20.00-22.00u

Gratis Workshop funky Cajon

Onder de bezielende leiding van Christine Schukking, percussionist, worden onze ritmische kwaliteiten uitgedaagd. Een funky introductieles met zo’n 15 Cajons. Geef je snel op, dan ben je verzekerd van een instrument. Wil je gewoon gezellig erbij zijn, kijken en luisteren, dat mag natuurlijk ook.

Expositie kunstwerken Margreet Dekker

Verrassende kunstwerken van stof en behang, van wandkleden tot plaids, kussens, knuffels en meer. Uniek in elk opzicht.

Het belooft weer een gezellige avond te worden. Ze ontmoeten je graag! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: [email protected]. Je vindt het Kunstcafé in Wodanseck Wolfheze, Duitsekampweg 45 in Wolfheze.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen