Jaarconcert Muziekvereniging Heijenoord in Oosterbeek

Foto: Muziekvereniging Heijenoord

Oosterbeek – De leden van muziekvereniging Heijenoord zijn nog aan het nagenieten van een mooi jubileum jaar in het kader van 100 jaar Muziekvereniging Heijenoord en zijn klaar voor de volgende 100 jaar!

Van de filmen The Godfather tot Iron Man, van musical Elisabeth tot swingend Birdland; de vereniging is enthousiast om zich weer te presenteren met een gevarieerd muzikaal programma. Ook zo benieuwd? Kom dan langs op zondag 5 november voor Heijenoords Jaarconcert.

Met een kop koffie en een borrel

Zij spelen in zalencentrum Lebret aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek en de toegang is gratis. Vanaf 13:30 uur word je verwelkomd met een kop koffie van de vereniging en het concert zal om 14:00 beginnen. Na afloop van een concert is er gelegenheid voor een gezellige borrel.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen