Geslaagde workshop Cajon spelen Kunstcafé Wolfheze

Foto:

De door Kunstdorp Wolfheze gratis aangeboden workshop Cajon spelen was een groot succes! Christine Schukking wist met haar bezielde leiding in een half uur een ritme in te studeren met een enthousiaste groep trommelaars.

Verschillende tonen op de Cajons werden geoefend, het ritme werd stap voor stap opgebouwd en resulteerde in een geweldige performance waarin iedereen enthousiast meespeelde op de muziek van Dolly Parton – 9 To 5 (zie video onderaan). Zelfs een enkele toeschouwer aan de bar kwam er niet onderuit deel te nemen en met een geweldige timing de bel te hanteren. Wat een plezier! Het samen musiceren werkt zo verbindend en neemt iedereen mee in een heerlijk vrolijke stemming.

Steeds meer vertrouwde kunstcafé-sfeertje

Ondertussen stonden ook de prachtige werken van Margreet Dekker tentoongesteld, waar iedereen van kon genieten. De ruimte van de voetbalkantine Wodanseck was weer omgetoverd in het steeds meer vertrouwde kunstcafé-sfeertje. Nu ook aangevuld met een prachtig doek met de letters KUNST-CAFÉ gemaakt door kunstschilderes Gera Leenman en een gezellige ‘rok’ boven de bar die zelfs ter inspiratie van de voetbalclub (even?) mag blijven hangen.

En natuurlijk werd ons prachtige bord boven de entree, gemaakt door Pleunie Hoving, weer opgehangen. Een prachtig bloemstuk op de bar van Ronny van Aggelen, d’Oude bloemensmidse uit Heelsum, een knisperend vuurtje in de open haard en de kaarsjes zorgden voor de puntjes op de ï en maakten de sfeer compleet.

Na de workshop werd er nog volop gezellig nagekletst onder het genot van een drankje en de vaste kunstcafé-bezoekers dienen zich al aan: “Volgende maand kom ik weer!”

Al met al een zeer geslaagde avond waar plezier, ontmoeten, verbinden, het uitwisselen en inspireren van elkaar volop gebezigd is.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen