Jesse Laport geeft gratis workshop Spoken Word

Foto: JAKEFINNMEDIA

Oosterbeek – Woorden: soms kom je ze te kort, soms kun je ze niet vinden. Soms is er iets wat je wilt zeggen, maar dat zich nauwelijks laat vangen.

Jesse Laport, Dichter des Gelderlands en bekend Arnhems podiumpoëet, biedt je de kans om je eigen woorden te vinden en een stem te geven in deze gratis workshop Spoken Word. De workshop is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder. Door middel van oefeningen neemt Jesse je mee door je eigen woordenstroom en laat hij je zien hoe je woorden kracht kunt bijzetten.

Het park vertelt

De organisatie is in handen van Het Park Vertelt. Wil je deelnemen aan deze workshop in De Kultuurwerkplaats te Oosterbeek, stuur dan een mail naar [email protected]

De workshop begint om 19.00u en is om 21.30u afgelopen. De zaal gaat open om 18.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening en de entree is gratis.

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen