Muzikale jaarafsluiting Kunstcafé Wolfheze

Foto: Kunstcaf'e Wolfheze

Wolfheze – Met het concert van zangeres Esther Ree en pianist Rik Helmes is het jaar op een prachtige muzikale wijze afgesloten.

Klassieke werken en Franse chansons werden door dit duo uit Renkum op fantastische wijze vertolkt en brachten het publiek tot uiterste stilte. Een gezellige kerstsfeer met lampjes, kaarsjes en een knisperend haardvuurtje sierde de avond voor reeds bekende gezichten en ook weer nieuwe gezichten. Al met al een zeer geslaagde avond waar muziek, plezier, ontmoeten en inspireren van elkaar weer volop gebezigd is.

Terugblikken

Het kunstcafé kan terugblikken op een goed ontvangen beginperiode: de Grand Opening in September, gevolgd door een workshop cajon spelen, presentaties, exposities en ter afsluiting een klassiek concert, als opmaat naar het nieuwe jaar.

Ze luiden het nieuwe jaar op vrijdag 26 januari 2024 in met een presentatie over het Historisch Museum Wolfheze. Een presentatie van Atie Roemer en Valeska Hendriks met als titel: “Ooit een normaal mens ontmoet? En beviel het? Stichting Pandora.” Zij zullen beiden vanuit hun achtergrond hun verhaal vertellen en objecten en kunstwerken laten zien die een overzicht bieden van meer dan 100 jaar psychiatrie historie van het terrein van Wolfheze.

Tot slot wenst het team van Kunstdorp Wolfheze iedereen hele fijne feestdagen en kijkt ernaar uit iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten. Wil je weten wat er verder op het programma staat de komende maanden, dan vind je hierover informatie op de site van Kunstdorp Wolfheze: kunstdorpwolfheze.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen