VPRO Tegenlicht Meet-Up over ‘hoe dichten we de kloof?’

Foto: VPRO Tegenlicht

Oosterbeek – Op donderdag 11 april organiseert de Zoomerij bibliotheek x cultuur een VPRO Tegenlicht Meet-Up in De Kultuurwerkplaats in Oosterbeek.

Tijdens de meet-up kijk je samen met andere bezoekers naar de documentaire ‘de kloofdichters’ van VPRO Tegenlicht. Maker van de documentaire, Kees Brouwer, is ook aanwezig.

Kloven

De documentaire laat de kloven zien die dwars door Nederland lopen en de mensen die die kloven proberen te dichten. Want die kloven, dat zijn er bijna te veel om op te noemen: die tussen hoger- en lager opgeleiden, tussen mensen met een vast contract en flexwerkers, tussen huizenbezitters en huurders, tussen kansrijk en kansarm, tussen vermogend en verschuldigd.

Onder begeleiding van ervaren gespreksbegeleiders wordt er een debat gevoerd over het onderwerp ‘hoe dichten we de kloof?’. Documentairemaker Kees Brouwer, succesvolle ondernemers, lokale politici, bestrijders van armoede en ervaringsdeskundigen doen ook mee aan het debat.

Praat mee

De VPRO Tegenlicht Meet-ups zijn gratis toegankelijk. Kom langs of meld je aan voor deze activiteit kan via www.dezoomerij.nl/agenda. De Tegenlicht Meet-Up is donderdag 11 april van 19.00 tot 21.30 uur in De Kultuurwerkplaats, Weverstraat 85 in Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen