Feestelijke opening de Zoomerij Oosterbeek met familievoorstelling

Foto: Dik en Pier

Oosterbeek – Zaterdagochtend 6 april is er een feestelijke opening van de Zoomerij in Oosterbeek. Sinds 1 januari 2024 is dit de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ, die zijn gefuseerd.

Wethouder Marinka Mulder is bij de opening te gast.

Familievoorstelling van Dik en Pier

Tijdens de opening spelen theatermakers Dik en Pier de familievoorstelling “Vrienden door dik & dun”. Een vrolijke, muzikale familievoorstelling over de allerbeste vrienden Dik en Pier. Ze wonen in dezelfde straat en komen iedere dag bij elkaar over de vloer. Dik en Pier spelen, lachen, stoeien, kletsen en maken altijd muziek, want van muziek worden ze blij.

Overal waar Dik en Pier spelen, zingt iedereen mee. Binnen de kortste keren staat de hele boel op z’n kop. Ze voelen zich overal thuis. Bij die gekke Ome Piet bij wie alles mag. Op de boerderij van Boer Bert, waar het een beestenboel is. Onderweg ontdekken Dik en Pier dat thuis soms ook ver weg kan zijn. Zoals bij buurjongen Mo, die zijn vriendinnetje Samira heeft moeten achterlaten, in een land ver weg van hier.

Dik en Pier hebben zich laten inspireren door het muzikale repertoire van Tom Waits en tekstueel door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis, bekend van o.m. Sesamstraat en Klokhuis.

Meer informatie

De voorstelling is op zaterdag 6 april van 12.45 tot 14.00 uur in de Zoomerij Oosterbeek (voorheen de Bibliotheek Oosterbeek. De voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar. Vooraf aan de voorstelling zal de wethouder een kort openingspraatje houden. Bezoekers krijgen bij aanvang iets lekkers te eten en drinken aangeboden om de opening van de Zoomerij te vieren.

Kaarten voor de familievoorstelling kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via dezoomerij.nl/agenda.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen