Het mooiste geluid ter wereld

Foto: KHO

Oosterbeek – Het Beginnersorkest en het Opleidingsorkest Da Capo van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek geven op zondag 21 april 2024 een concert in Zalencentrum Lebret te Oosterbeek.

Een muzikaal verhaal naar het boek van Paulien Cornelisse.

Aanvang is om 14:30 uur en de toegang is gratis. Je wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het mooiste geluid ter Wereld

Er was eens een meisje die trommel speelde,
Er waren eens twee jongens die trompet speelden,
Er was eens een jongen die trombone speelde,
Er was eens een meisje die klarinet speelde,
En er waren dames die fluit speelden.
Allen vonden dat zij het mooiste geluid van de wereld maakten.

Na goed oefenen komen de jongens en meisjes elkaar tegen bij het Beginnersorkest. Daar ontdekken ze dat het veel leuker is om samen muziek te maken, ze ontdekken nieuwe instrumenten en ze kunnen veel meer met hun instrumenten dan ze denken.

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden wat dit allemaal is? Wat de muzikanten van het Beginnersorkest en van Da Capo allemaal tegen komen op hun muzikale reis? Op zondagmiddag 21 april om 14:30 uur willen het Beginnersorkest en Da Capo van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek jullie graag meenemen op reis naar Het mooiste geluid ter wereld.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen