Bo Kuiper komt zijn bed uit!

jun 30 , 6:30 Kunst&Cultuur
img 8573 764x1024 1
Wolfheze - Bewapend met banjo en gitaar, in combinatie met een benijdenswaardige overdosis enthousiasme, brengt Bo Kuiper zijn solo tragikomische muziektheatervoorstelling “Zanger zonder baan - Weer zo’n dag” met verve.
All-right, lekkuh… Hij vertelt in aanstekelijke teksten hoe hij zijn angst voor het leven probeert te controleren. Hoe de mens zichzelf weer de goede richting op kan dirigeren. Hij bezingt in krachtige zelfgeschreven tragikomische liederen zijn kwetsbaarheid, verpakt in een overkill aan warse logica en vol contradictie. Hij verliest zich in de verschillende maskers, gekarakteriseerd in een stoet van kleurrijke personages, herkenbaar en hilarisch uitgevoerd. Hij moet regelmatig constateren dat hij niet altijd samenvalt met zijn omgeving. Dit geeft hem de gelegenheid om zich te verliezen in de anekdotische sketches en liedjes, die via onnavolgbare wegen toch weer ergens terug op het pad komen.

Try-out

Een sprankelende voorstelling, een try-out met een gouden randje, daarin mag Bo Kuiper zich wel over zijn angst heen zetten. Hij neemt je mee in een dag waar je je bed zeker voor uit mag komen, met een ingenieus bedacht decor, een solovoorstelling waarin hij zowel teksten als liedjes zelf geschreven heeft, vaardig acterend en met sterke muzikale begaafdheid. Hij mag trots zijn op zijn innemende podiumpresentatie, zijn alerte interactie met de overvolle zaal van ruim 60 mensen en zijn ontwapenende zelfspot. Kunst met een grote K.

Kunst-Matinee 14 juli

Kunstdorp Wolfheze zal 14 juli opnieuw bol staan van kunst en muziek in het Kunst-Matinee van 12.00-17.00 uur. Exposanten zijn Ariane Stieg met grafiek, Kees Kroon met natuur en fine-art fotografie en Karin van Aken met beelden en gedichten. De muziek wordt verzorgd door Copagrow met acoustische popclassics. We ontmoeten u dan graag weer op onze vertrouwde locatie Wodanseck te Wolfheze!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .