Muziektheater in Kunstcafé Kunstdorp Wolfheze

jun 13 , 6:30 Kunst&Cultuur
kunst 75 1
Wolfheze - Het Kunstcafé van vrijdagavond 28 juni zal opgeluisterd worden met muziektheater door Bo Kuiper: Zanger zonder baan - Weer zo’n dag.
‘Weer zo’n dag’ is een solo tragikomische muziektheatervoorstelling over het verhaal van de zanger zonder baan, gespeeld door Bo Kuiper.

Muziektheater

De zanger zonder baan is de personificatie van hetgeen wat je wordt als je je voor altijd door je angsten laat leiden. Hij neemt je mee door zijn faalangst en speelse manieren om ermee om te leren gaan. Angst speelt een grote rol in de samenleving. Het kan je ontzettend veel in de weg staan. Samen met het publiek gaat hij spelen en onderzoeken wat we kunnen doen om de angst ons niet de baas te laten zijn. De zanger zonder baan gaat spelen voor u met zijn zelfgeschreven en gemaakte tragikomische teksten en liederen, gezongen en gespeeld met banjo, gitaar en elektrische muziek vol contradictie.
Het beloofd een bijzondere avond te worden. U bent van harte welkom op onze vertrouwde locatie: Wodanseck, Duitsekampweg 45, Wolfheze, 28 Juni van 20.00-22.00 uur.
Aanmelden is fijn: [email protected] .

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .