Wie gaat er mee plandelen? Kom naar de gratis Plandel-clinic

Foto: De Plandelman

Op zaterdag 29 mei organiseert ‘Plandelman’ Anton Damen in samenwerking met DELTA Fiber Netwerk een gratis Plandel-clinic voor alle inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

We ergeren ons rot aan zwerfafval, maar… we kunnen er ook wat aan doen. Want als je dat zakje, blikje of flesje uit de natuur vist, zorgt dat voor een opgeruimde straat én een opgeruimd gevoel. Iedereen kan het, of je nu peuter, puber of pensionado bent, of iets daartussen. Want plandelen is wandelen en tegelijkertijd plastic troep oprapen. Het mooie is: al die kleine beetjes scheelt uiteindelijk een berg ellende en zorgt voor een machtig mooie woonomgeving en veel gezelligheid.

Partnercontent

Op zaterdag 29 mei geeft Anton Damen daarom twee mini-Plandelclinics met tips & trucs, en deelt hij ook opruimgereedschap uit om het geleerde in praktijk te brengen. Het duurt een uurtje, maar de oogst is groot. Niet alleen qua zwerfafval, maar vooral van opgestoken duimpjes en blije blikken van je omgeving. Voor jonge deelnemers is er een speciale zwerfiebingo en voor álle plandelaars een verrassing op het eind. Meer weten? Zie de website plandelen.nl.

De Plandel-clinic wordt gehouden van 11:00-12:00 of van 14:00-15:00 uur. Ze starten vanuit het Glasvezel Informatiepunt op de Mozartlaan 2 in Doorwerth. Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 29 mei! Meld je komst vast aan via een mailtje naar [email protected].

Op deze dag zal DELTA Fiber Netwerk ook aanwezig zijn om alle vragen over glasvezel en de telecomaanbieders te beantwoorden. Tevens is er een verassing voor iedereen!

Kom naar de inschrijfavonden van DELTA Fiber Netwerk!

Samen met de lokale verkopers PC-Score en Acomp en Buurtvereniging Heveadorp organiseren ze een vijftal inschrijfavonden. Tijdens deze inschrijfavonden beantwoorden zij al je vragen over glasvezel, de verschillende telecomaanbieders en de diverse abonnementen.

Kom langs, stel je vragen en krijg direct advies! De inschrijfavonden zijn van 18.30 – 21.00 uur en vinden plaats op:

  • Woensdag 26 mei i.s.m. Buurtvereniging Heveadorp, op het Heveaveld
  • Donderdag 27 mei i.s.m. PC-Score, in het Glasvezel Informatiepunt in Doorwerth
  • Vrijdag 28 mei i.s.m. PC-Score, in het Glasvezel Informatiepunt in Doorwerth
  • Dinsdag 1 juni i.s.m. Acomp, in de Heerlijkheid in Wolfheze
  • Woensdag 2 juni i.s.m. PC-Score, in het Glasvezel Informatiepunt in Doorwerth

De Glasvezel Informatiebus

Van 25 mei t/m 2 juni kunnen de inwoners nog terecht bij de bus: kijk voor de data hier.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen