Renkumse wijkinitiatieven aanwezig bij het Park vertelt

Foto: DM van Hellesem

Oosterbeek – In de gemeente Renkum zijn de laatste jaren in steeds meer wijkinitiatieven ontstaan om de eigen wijk groener en duurzamer te maken.

Actieve vrijwilligers bedenken samen plannen die op verschillende manieren al uitgevoerd zijn of waar nog hard aan gewerkt wordt. Ook wordt er nagedacht over het toekomstbestendig maken van de eigene mooie woonomgeving! Als netwerkorganisaties informeren én activeren zij wijkgenoten. Met als doel de wijk energie neutraler te maken en ook de natuur en de biodiversiteit heeft de aandacht.

Samen weet je meer

Diverse wijkinitiatieven komen ook bij elkaar en proberen zich meer samen te organiseren. Om van elkaar te leren en ideeën te delen. Samen weet je natuurlijk meer. Het thema dit jaar van het poëziefestival Het Park Vertelt is het klimaat en daar sluiten de initiatieven goed bij aan.

De wijkinitiatieven staan 27 augustus vanaf 14 uur met een kraam bij Het Park vertelt in Hartenstein en kunnen je van informatie voorzien en over hun ervaringen vertellen. Hopelijk brengen ze op deze manier steeds meer mensen op het idee iets in hun wijk van de grond te krijgen.

Tot ziens in Park Hartenstein op 27 augustus!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen