Ligt Het Mooiste Park van Nederland in de gemeente Renkum?

Foto: Nieuws.nl

Vind jij ook dat Het Mooiste Park van Nederland ergens in de gemeente Renkum ligt? Maak of heb jij daar de mooiste foto’s van? Dan is dit je kans! Doe mee met de fotowedstrijd en wie weet win jij een FATBOY pakket!

Nederland zit bomvol met de mooiste parken. Als Nieuws.nl gaan wij op zoek naar het mooiste park van Nederland. Van het Noorderplantsoen in Groningen, het Griftpark in Utrecht tot aan het Wilhelminapark in Breda. Elk park heeft zijn eigen identiteit en wij zien uit naar jullie ervaringen! Doe je mee, dan maak je direct kans op een FATBOY pakket!

Doe mee

Hoe doe je mee? Stuur jouw mooiste foto(‘s) van het mooiste park in hoge resolutie naar [email protected] o.v.v. ‘Fotowedstrijd mooiste park van NL’. Vermeld hierbij je naam, de locatie van de foto en een bijschrift. Meedoen kan tot en met maandag 27 mei 2019. Met het inzenden van een foto accepteer je onderstaande wedstrijdvoorwaarden.

De winnaar wordt op woensdag 29 mei 2019 bekend gemaakt. De winnende foto publiceren we op alle lokale nieuwssites van Nieuws.nl en via onze sociale kanalen!

Wedstrijdvoorwaarden Mooiste park van Nederland 2019

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de fotowedstrijd van Nieuws.nl genaamd ‘Mooiste park van Nederland’. Wel dienen de inzendingen aan bepaalde voorwaarden te voldoen , want inzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen, moeten helaas worden uitgesloten van deelname.

Specificaties

 • Inzendingen dienen te worden aangeleverd op [email protected] o.v.v. ‘Fotowedstrijd mooiste park van NL’.
 • Tot park en plantsoen wordt voor het publiek opengesteld terrein gerekend, bestaande uit gazons, speel- en ligweiden, paden, bosschages, bloemperken, heesterbeplanting en waterpartijen. Delen van het park die zijn te typeren als bos (ook indien groter dan 1 hectare) worden als park of plantsoen geclassificeerd. Bron: CBS
 • De foto’s dienen te worden ingestuurd als JPEG /JPG/PDF -bestand.
 • Zowel kleurenfoto’s als zwart/witfoto’s mogen ingestuurd worden.
 • De naam van de deelnemer dient in de bestandsnaam van de foto opgenomen te zijn.
 • Inzendingen dienen voorzien te zijn van de naam van de maker, de locatie van de foto en een bijschrift.

Inzendingen

 • De ingezonden foto’s moeten vóór maandag 27 mei, 23:59 uur binnen zijn.
 • Door het insturen van een foto garandeer je Nieuws.nl dat jij eigenaar van het materiaal bent en over alle auteursrechten beschikt. Je vrijwaart Nieuws.nl van iedere aanspraak van derden en begrijpt dat elke claim van derden jegens Nieuws.nl rechtstreeks op jou zal worden verhaald.
 • Foto’s worden beoordeeld op creativiteit en fotografische kwaliteit.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar krijgt automatisch bericht, en wordt vermeld op alle websites en social media kanalen van Nieuws.nl.
 • Wie besluit zijn/haar foto(‘s) in te zenden voor deelname aan deze fotowedstrijd, geeft daarmee automatisch aan dat hij/zij alle voorwaarden zoals hierboven beschreven accepteert.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden