Een feest voor de zintuigen: Oogstfair op De Boschhoeve

Foto: Ad van Liempt

Op zaterdag 12 september wil je de jaarlijkse Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve echt niet missen. Het is namelijk een feest voor de zintuigen.

Je kunt er ruiken, proeven, kijken én aanraken.

Gastkwekers en –telers komen met streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig.

Stillevens

De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei met een rijke oogst aan bloemen groenten, pompoenen en kruiden voor prachtige stillevens. Er kunnen nog steeds boeketten worden geplukt en de plantendokter geeft informatie voor de bestrijding van ziekten en plagen.

Begin of eindig je bezoek met een lekkere kop koffie of thee met wat zoets of kies voor een lekkere lunch met hartige soep en broodjes of een punt van de heerlijke quiches.

De Oogstfair op zaterdag 12 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis. Je vindt De Boschhoeve aan de Boshoeve 3 in Wolfheze

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden