Historische wandeling over landgoed Oorsprong

Foto: Jennie Burgers

Oosterbeek – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 13 februari 2022 een interessante wandeling. Maak hierbij kennis met twee nieuwe landgoederen: de Pietersberg en de Hemelsche Berg.

Deze landgoederen sluiten aan bij de Lage Oorsprong en hierdoor is een zeer mooi gebied met een rijk verleden ontstaan waar het heerlijk wandelen is. Ze vertellen over de geschiedenis en het ontstaan van het gebied. We nemen een kijkje bij het zwembad en ja, we hebben nu een tweede gebied met ‘Bedriegertjes’. Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennis maken met de nieuwe gebieden? Wandel dan gezellig mee.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Meer informatie en online reserveren: glk.nl/excursies

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen