Lezing over de ‘Ommuurde Tuin’ in het Renkums Beekdal

Foto: Ommuurde Tuin

Renkum – Rhea en Lambert werken al jaren als vrijwilliger in de Ommuurde Tuin van het Landgoed Oranje Nassau’s Oord.

Tijdens de lezing vertellen zij over de rijke geschiedenis van deze tuin, die in de afgelopen decennia onder leiding van Esther Kuiler is omgetoverd van een in verval geraakte moestuin tot een fraaie biologische kwekerij met meer dan 400 verschillende groenten. Verder gaan zij in op de agro-ecologische en veganistische groenteteelt: hoe kun je samenwerken met de natuur en tegelijk voedsel produceren. De Ommuurde Tuin biedt een breed scala aan activiteiten rond biologisch tuinieren en gezond en lekker eten.

De lezing

  • Plaats: Boscafé ‘De Beken’, Nieuwe Keijenbergseweg 174, 6871 VZ Renkum
  • Datum: Woensdag 6 april 2022
  • Aanvang: 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur
  • Kosten: €5,00 voor toegang en koffie/thee
  • Aanmelden : Klik op Aanmelden en Betalen. Zoek in de Activiteitenkalender de datum en klik op de activiteit. <Zie de toelichting>
  • Contact: [email protected] ; Tel.: 06 3860 6262

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen