Azalea-excursie met de boswachter op de Duno

Foto: Nico van Haasdrecht

Doorwerth – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 7 en zondag 8 mei een azalea-excursie op de Duno.

De Azalealaan op de Duno verandert jaarlijks twee tot drie weken in een kleuren- en geurenspektakel. Loop mee met de boswachter luister naar verhalen over de geschiedenis en ga duizenden jaren mee terug in de tijd. Aan het eind van de wandeling neemt de boswachter je mee naar het azalealaantje, om te genieten van het kleuren- en geurenspektakel.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk

  • Tijd: start om 14:00 uur.
  • Duur: 1,5 à 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: toegangszandweg tot het Duno-plateau, ingang aan de Oude Oosterbeekseweg net voorbij of vlak voor de Middenlaan komend vanaf Oosterbeek resp. Doorwerth. P in de berm.
  • Meer informatie en online reserveren: glk.nl/excursies.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen