Herfstmarkt Renkums Beekdal; natuur op z’n best

Foto: Renkums Beekdal

Renkum – Op misschien wel het mooiste plekje van Gelderland wordt op de laatste zaterdag van september de traditionele herfstmarkt gehouden.

Voor wie alles wil weten over het oogsten en verwerken van fruit en graan, van noten en zaden en paddenstoelen. Maar ook voor wie gewoon een leuk, natuurlijk dagje uit wil met veel activiteiten en speelgelegenheid voor de kinderen.

Natuur op z’n best

Natuurverenigingen, zoals de veldbiologen van de KNNV en de natuurvrienden van het NIVON zullen er zijn , de mensen van de Trapakkers tonen hoe het ouderwetse dorsen van hun oude graansoorten nu eigenlijk gaat, de Renkumse molen en de Seelse Bakker bieden de overheerlijke producten van dat graan. PopSop poppentheater verzorgd de voorstelling Spinnenverhalen en muziekgroep ABIM zorgt voor sfeervolle klanken.

Wie het Renkums Beekdal beter wil leren kennen kan een rondje met een van de gidsen maken. Voor kinderen zijn er ook allerlei activiteiten en uiteraard kan er naar hartenlust met water en zand worden geknoeid op de waterspeelplaats.

Vanaf 11.00 uur is iedereen op 24 september welkom bij het bezoekerscentrumcentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170 in Renkum. De markt duurt tot 16.00 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen