Open dag Kern met Pit bij het Kerkje op de Heuvel

Foto: Renkum Nieuws

Heelsum – Kern met Pit is een landelijke actie en de projecten die daaraan meedoen, kunnen zich op deze dag manifesteren.

In 2021 heeft de Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum zich ingeschreven met het projectplan om de biodiversiteit op de heuvel in vier fases te verhogen. Het plan werd gehonoreerd en dit jaar uitgevoerd.

De laatste fase

Van de vier fases zijn er inmiddels drie gerealiseerd: het poten van vaste planten in april, het maken en plaatsen van twee insectenhotels in mei en het inzaaien van een stuk grond tussen de linden met een mengsel van wilde bloemen in juni. Fase 4, het poten van stinzenbollen rond het Kerkje, vindt deels tijdens de Open dag op 8 oktober plaats.

Het Kerkje zal gedurende de “Open dag” open zijn. In het kerkje zelf is een expositie van natuurfoto’s te zien en op diverse tijden zal het monumentale kerkorgel te horen zijn. De Open dag is van 10.00 tot 15.00 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen