Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

Wolfheze – Het kan best nog wel koud zijn in februari, maar op De Boschhoeve ervaren bezoekers al volop het lentegevoel tijdens het traditionele Sneeuwklokjesfeest.

Op donderdag  9, vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 staat de grote schuur vol met héél véél verschillende sneeuwklokken. Vaste bezoekers gaan jaarlijks op zoek naar bijzondere soorten. Maar ook de beginnende liefhebber komt ruimschoots aan haar of zijn trekken.

Meer dan sneeuwklokjes

Naast sneeuwklokjes valt er nog meer te kiezen. Kleine tulpjes, krokussen, narcissen en prachtige pioenrozen staan klaar.  Ook zijn er al volop dahliaknollen in zak te koop. Op de foto’s bij elke dahliakist is goed te zien wat te toekomst brengt qua kleur, vorm en formaat. Ook hiervoor hebben veel vaste bezoekers hun wensenlijstje dan al klaar.

Collega kwekers bieden een gevarieerd aanbod van kerstrozen, alpine planten, cyclamen en vroeg bloeiende heesters en bomen. Het sneeuwklokje is bovendien een dankbaar onderwerp voor illustraties op wenskaarten en kalenders, serviesgoed en glaswerk, tafelkleden en servetten. Diverse kramen zijn dan ook overvloedig gevuld met galanthofilia.

Omdat we in februari nooit zeker zijn van het weer wordt warm aankleden aanbevolen. In de theeschenkerij zijn allerlei lekkere taarten en cakes, soep en broodjes te koop. En ook buiten is het  rondom de  brandende vuurkorven goed toeven.

De entree op 9, 10 en 11 februari 2023 bedraagt € 4,- p.p.  Dagelijks geopend van 10.00 – 16.00 uur.

Open Sneeuwklokjesdagen

Op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 februari is de kwekerij ook geopend van 10.00-16.00 uur. In de tuinen staan grote groepen sneeuwklokken in bloei en in de grote schuur zijn sneeuwklokjes te koop. In de theeschenkerij serveren we koffie en thee met wat lekkers. De toegang is gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen