Acht tuinen te bezoeken tijdens de Open Tuinendag in Renkum/Heelsum

Tuin van een deelnemer
Tuin van een deelnemer
Foto: Roel Schuring

Renkum/Heelsum – Op zaterdag 22 juli is in Renkum en Heelsum de jaarlijkse Open Tuinendag van de afdeling Wageningen e.o. van Vereniging Groei&Bloei.

tuinendag
Deelnemende tuin in Renkum

In en rond Renkum en Heelsum zijn er in totaal acht tuinen opengesteld.

Arboretum

Naast zes particuliere tuinen is ook het arboretum Oostereng opengesteld en doet een buurttuin mee. Kom inspiratie opdoen voor je eigen tuin of ga gewoon genieten. Van 10:00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom. Je kunt starten bij iedere deelnemende tuin en vanaf daar zelf je route kiezen per fiets of auto.

De toegang is gratis. Op de website wageningen.groei.nl vind je alle verdere informatie, zoals een beschrijving van de deelnemende tuinen en een plattegrond. Veel plezier met het kijken in andermans tuin!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen