Masterchef keukengereiset Action terug om schadelijke stof

Foto: Action/procuctwaarschuwing

Action roept een 3-delige keukengereiset van het merk Masterchef terug. Er zitten te veel stoffen in die schadelijk zijn voor de gezondheid.

De terugroepactie geldt voor de 3-delige Masterchef Keukengereiset met EAN code 8720791437046 en partijnummer 2023-10207. Deze sets zijn verkocht bij Action sinds januari 2024.

PAA

In de kunststof van dit keukengerei zijn te veel Primaire Aromatische Aminen (PAA’s) gevonden. Dit zijn kankerverwekkende stoffen die ontstaan uit zwarte kunststof. Omdat PAA’s kankerverwekkend zijn gelden er regels over hoeveel van deze stoffen er in een product mogen zitten. Deze grens is bij deze batch van het keukengerei overschreden.

Heb je deze keukengereiset met batchnummer 2023-10207, gebruik dit keukengerei dan niet meer. Breng het artikel terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug. Je hebt geen kassabon nodig. Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met leverancier AROVO via [email protected].

Masterchef

Bron: Action, 25 april 2024

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen