Samen op zoek naar goed gezelschap in Renkum

Foto: Renkum voor Elkaar

Doorwerth – Op donderdag 23 mei organiseert Renkum voor Elkaar een middag voor inwoners die gezelschap zoeken en/of aanbieden in de gemeente Renkum.

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om gezelschap te zoeken.

Verbinden

Door mensen met elkaar in contact te brengen ontstaan er mooie verbindingen. Zoals gezelschap om mee te wandelen, spellen te spelen, op stap te gaan, samen boodschappen te doen, te fietsen, samen een kop koffie mee te kunnen drinken en meer van dit soort activiteiten. Activiteiten waarbij juist ‘goed gezelschap’ deze compleet maken, omdat je dan niet alleen hoeft te gaan. Een bezoeker van een van de vorige bijeenkomsten reageerde enthousiast “ik wilde al een hele tijd weer eens naar de Ikea, en hier vind ik iemand die dat ook wil, hoe leuk”.

Renkum voor Elkaar merkt al geruime tijd op dat er meer inwoners zijn die op zoek zijn naar gezelschap, dan die er zich voor aanbieden. Daarom organiseren zij deze middag, voor iedereen die op zoek is naar gezelschap en voor iedereen die gezelschap wil bieden en die iets kan betekenen.

Tijdens deze middag kan men kennismaken met verschillende mogelijkheden om mensen te ontmoeten in de gemeente Renkum. En je kan in contact komen met andere inwoners die een soortgelijke vraag hebben. Daarnaast kunnen deelnemers meepraten over ideeën hoe je in de gemeente Renkum goed gezelschap kan vinden.

Welkom in Ons Middelpunt

Je bent welkom op donderdag 23 mei van 14:00 tot 15.30 uur in dorpshuis Ons Middelpunt aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth. Er zijn geen kosten aan verbonden en deelnemers krijgen koffie/thee aangeboden. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via 088- 784 63 69 of [email protected].

Wie op 23 mei niet kan en graag een andere keer wil aanhaken dan kan dat. Zes keer per jaar wordt er een bijeenkomst Goed Gezelschap georganiseerd. Geef het door, en je komt op de aankondigingslijst.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen