Lionsclub viert 35-jarig jubileum met €5.000 voor lokale projecten

Foto: Lionsclub Renkum-Airborne

Lionsclub Renkum-Airborne bestaat 35 jaar! Als eerste dames Lionsclub van Nederland zetten zij zich al meer dan drie decennia met enthousiasme en succes in voor de samenleving onder het Lionsmotto: “We Serve”.

Samen vieren is dubbel genieten

Om dit bijzondere jubileum te vieren, willen zij de inwoners van de gemeente Renkum en de stad Wageningen mee laten genieten. Daarom stellen ze 5.000 euro ter beschikking voor een Lustrumproject dat voor zoveel mogelijk inwoners iets kan betekenen.

Dien jouw projectvoorstel in

Tot 15 augustus 2024 kan iedereen in de gemeente Renkum en de stad Wageningen –individuen, stichtingen en/of verenigingen– een projectvoorstel bij hen indienen. Op 6 november zal het winnende project (of de winnende projecten) bekend worden gemaakt en zal (zullen) de cheque(s) feestelijk worden overhandigd.

Het ideale Lustrumproject

  • Concreet en afgebakend: Het project moet tussen de 0 en 5.000 euro kosten en volledig gerealiseerd kunnen worden met dit bedrag. Let op: het totaalbedrag van 5000 euro wordt verdeeld over twee à drie projecten.
  • Blijvende waarde: Het project moet van toegevoegde waarde zijn voor de lange termijn (minimaal 5 jaar).
  • Realisatietermijn: Het project moet binnen 2 jaar na uitkering van het lustrumbudget gerealiseerd zijn.
  • Materieel project: Het moet gaan om een fysiek object (geen activiteit, evenement of dienst) in de gemeente Renkum of stad Wageningen.

Eerdere succesverhalen

In 2019 vierden Lionsclub Renkum-Airborne hun 30-jarig bestaan en hebben ze in dat kader drie mooie projecten gefinancierd: de vernieuwing van de waterspeelplaats Renkums Beekdal, kledingkasten voor Goede Start Gezinsspullenbank Heelsum en decoratie voor de Concertzaal in Oosterbeek.

Alle informatie over het Lustrumproject en deelname, inclusief digitale formulieren voor de indiening van een project, is te vinden op de website: renkumairborne.lions.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen