5000 lichtjes kerstboom Wolfheze

Foto: Dorpsbelang Wolfheze

Maar liefst 5000 kerstlichtjes gaan de jaarlijkse grote kerstboom in Wolfheze verlichten. Veel bedrijven en vrijwilligers werken mee om de jaarlijkse traditie weer vorm te geven. Zoals ieder jaar wordt het optuigen van de boom gecoördineerd door Dorpsbelang Wolfheze.

Werd de kerstboom doorgaans geschonken door Natuurmonumenten, dit jaar hoefde dat niet omdat er op het terrein van Pro Persona een prachtige boom stond. Qua vervoer ook een stuk makkelijker. Eerder kwam de boom uit de bossen bij Planken Wambuis die met begeleid transport naar het Dorpsplein werd gebracht.

Besparing op de kosten

De 5000 LED-lampjes werden vorig jaar aangeschaft en volledig gefinancierd door ondernemers uit Wolfheze. Met LED verlichting zijn de kosten voor stroom aanzienlijk minder dan bij de doorgaans normale kerstlampjes.

Dorpsbelang Wolfheze nodigt iedereen uit dinsdag 15 december om 19:00 uur aanwezig te zijn voor het ontsteken van de lichtjes. Het koor Harmony zingt en er is voor iedereen warme chocolademelk of een glas glüwein.

 

Het overeind zetten van de kerstboom in 2012
Het overeind zetten van de kerstboom in 2012
Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen