Blijf op de hoogte met de Market Garden app

Foto: Renkum Nieuws

Op de hoogte blijven van alles omtrent Market Garden is ook mogelijk via je mobieltje. Dutch Lion Apps uit Andelst ontwikkelde hier een mooie app voor, die gratis te downloaden is.

De Market Garden app is een uitgebreide en voor liefhebbers eigenlijk een must om te hebben.

Historie en agenda

Je kunt hier de historie vinden van Market Garden, foto’s en mooie video’s. In de agenda vind je alle evenementen, herdenkingen, kransleggingen en boekpresentaties. Eigenlijk alles wat maar te maken heeft met Market Garden en de Airborne. Niet alleen rond september maar het hele jaar door, zodat je niets hoeft te missen.

Via Nieuws word je op de hoogte gehouden van allerlei berichtgevingen. Van Renkum Nieuws zijn we er trots op dat enkele berichtgevingen over de 70e Airborne Wandeltocht van deze website opgenomen zijn bij de nieuwsberichten.

POI en nieuws

Bij POI (Places of Interest) staan alle monumenten en evenementen op de kaart. Voorzien van foto’s en middels een klik op de routebeschrijving word je met hulp van Google Maps van waar je staat, naar je bestemming geloodst. Ook een lijst met relevante websites ontbreekt niet.

In tegenstelling tot een hoop andere apps, kun je bij deze helpen hem up-to-date te houden en de mogelijkheid om activiteiten door te geven vind je bij de FAQ. Overigens worden de activiteiten daarnaast ook doorgegeven en bijgehouden op de website van Airborne Feelings

De Market Garden app is te vinden in Google Play, Microsoft/windows-store en in de Apple store.

Reacties

Cookieinstellingen