112

Politie houdt 3 verdachten aan na inbraak stationswinkel Wolfheze

Foto: Renkum Nieuws

Na een korte achtervolging zijn vannacht drie verdachten aangehouden voor een inbraak in de stationswinkel bij de spoorwegovergang van Wolfheze.

Dit laat de politie weten via Twitter.

Sigaretten

Om 04.50 uur kwam er een alarm over de inbraak binnen bij de politie, die direct ter plaatse ging. Vervolgens zagen agenten een voertuig met hoge snelheid vanuit de Wolfhezerweg de N225 op draaien. Op de kruising met de Kerklaan werd iets uit het raam gegooid, dit bleek later een tas met sigaretten te zijn.

De auto werd door de politie staande gehouden en de drie inzittenden zijn aangehouden. Bleek te gaan om twee mannen van 21 en 26 uit Hillegom en een 17-jarige jongen uit Doorwerth.

In de auto bleken nog meer sigaretten en ook inbrekersspullen te liggen. En bij de stationswinkel bleek inderdaadnet te zijn ingebroken. Er was een raam vernield en sigaretten gestolen. De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

(bron: Politie.nl)

De politie is op zoek naar getuigen. Extra getuigen versterkt een zaak en een eventuele veroordeling is daarmee ook zekerder. Mocht je dus iets gezien hebben vannacht bij de stationswinkel in Wolfheze of in de directe omgeving, neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Goeie nacht

“Heerlijk zo’n nacht.” zegt wijkagent Carlo Hoedt op Twitter. Na alle gepleegde inbraken waarbij de daders vaak al zijn gevlogen voordat de politie er bij is, is het natuurlijk wel prettig dat je iemand oppakt!

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen