De Sinthof: het huis van Sinterklaas staat in Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Zijn sloffen staan klaar naast zijn bed, de kachel brandt, een bureau in de hoek om in het Grote Boek te schrijven en te lezen: De Sinthof wacht op Sinterklaas.

De Goedheiligman moet natuurlijk ergens slapen als hij straks in Nederland is en hij heeft een mooi plekje gevonden bij De Rijnhof in Renkum.

Op bezoek

Razend druk zijn Sint en zijn Pieten als hij in het land is, dus hij zal er niet veel zijn, hij moet immers het hele land door! Maar ook hij moet soms even rusten en tussen alle bedrijven door, als het eventjes rustig is, is hij in Renkum en mag je bij hem op bezoek.

Je mag iedere dag van 14:00 en 16:00 uur in zijn huis komen van 20 november tot en met 5 december, dan gaat hij weer naar Spanje. Je kunt meedoen met de kleurwedstrijd waarvan de prijswinnaar zaterdag 3 december bekend wordt gemaakt. Maar je kunt Sinterklaas ook ontmoeten en leuke dingen doen als hij en de Pieten aanwezig zijn.

Tijd voor Renkumse kindjes

We zeiden het al, hij is razend druk, toch heeft hij tijd voor alle kindjes uit de Renkumse gemeente hem te ontmoeten. Woensdag 23 en 30 november en zaterdag 3 december is Sinterklaas aanwezig in de Sinthof. Natuurlijk zijn de zwarte Pieten er ook!

Je kunt dan ook kleuren. Of liedjes zingen, grapjes maken met Zwarte Piet of Sinterklaas vertellen wat jij graag in je schoen wilt hebben of als kado met pakjesavond.

De Rijnhof is dus tijdelijk Sinthof en staat in de Dorpsstraat 50 in Renkum.

sinthof sinthof

Lees ook: De Sinterklaasintochten in de gemeente Renkum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen