112

Getuigen gezocht: woninginbraak Klein-Zwitserlandlaan Heelsum

Foto: 1-1-2 Renkum

De politie onderzoekt een woninginbraak in Heelsum. Misschien heb je iets gezien of gehoord en draagt je informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak.

De inbraak is gepleegd op zondag 20 november 2016 tussen 14:00 uur en 19:00 uur aan de Klein-Zwitserlandlaan te Heelsum. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heb jij of één van je huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Ken je mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via deze “Reageren”-knop.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wil doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Zie je iets verdachts in je omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel je: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vind je tips om een woninginbraak te voorkomen.

Lees ook:

BVH nummer: 2016569678

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen